Nyt tag eller reparation af det gamle ?

Uanset om du skal have nyt tag eller repareret det gamle,
eller tænker mere bæredygtighed, så kan vi hjælpe fra start til slut

Ombygning

Et rum, en garage, lejlighed eller hele huset
Vi kan det hele

Ny terrasse

Træt af din gamle fliseterrasse?
Vi bygger din nye drømme træterrasse

NYE VINDUER & DØRE

Er jeres vinduer og døre nedslidte?

Trænger de til en renovering eller til udskiftning?

Nye vinduer og døre – Vi opsætter nye døre og vinduer på hele Fyn

​Er jeres vinduer og døre nedslidte? Trænger de til en renovering eller til udskiftning? Vi tilbyder flere forskellige løsninger inden for vinduer og døre.

Nye vinduer og døre

Står jeres vinduer eller døre ikke til at rede med en renovering? Er varmetabet blevet for stort? Så er det måske tid til en udskiftning af dine vinduer eller døre.

Ved udskiftning af vinduer og døre, kommer vi og måler op og tager en snak med dig om dine ønsker og behov for de nye vinduer og døre. Det vil typisk være de nye vinduers udseende, farve og din boligs arkitektur som der skal tages stilling til, da det er vigtigt, at de nye vinduer kommer til at passe naturligt ind i boligens stil.

Ved en udskiftning af vinduer eller døre, bør man altid tage højde for husets helhed samt vinduer og døres daglige funktioner.

Vi leverer og monterer nye vinduer og døre fra kælder til kvist, og vi tilbyder vinduer og døre fra en lang række producenter. Vi udfører hele udskiftnings arbejdet fra start til slut, da vi har vores egen fugemand. På den måde behøver du ikke ud og have fat i flere forskellige håndværkere for at få udskiftet dine vinduer.​

Nye vinduer og døre – Hvad skal jeg vælge?

​Når man står og skal vælge nye vinduer og døre, kan det ofte være en uoverskuelig proces, da der er så meget at vælge imellem. Et hus kan skifte karakter ved valg af nye vinduer og døre. Derfor er det vigtigt at få en korrekt og professionel rådgivning i forbindelse med udskiftning af sine vinduer og døre.

Når man skal vælge nye vinduer og døre, kan nytænkning ofte åbne nye muligheder, som man ikke før havde tænkt på. Derfor kan vores fleksibilitet og erfaring kombineret med kundens ønsker, give uanede muligheder.

Kontakt os ang. vinduer og døre​

​Ønsker du en god sparringspartner til valget af dine nye vinduer og døre, eller har du brug en et godt råd eller en god pris på nye vinduer og døre, er du meget velkommen til at kontakte Årslev Tømrerforretning ApS på Fyn. Vi står altid klar til at hjælpe dig videre i processen.

Vi har bl.a. opsat nye vinduer og døre i Odense, Svendborg, Årslev, Faaborg Midtfyn, Ringe, Langeskov og mange andre steder på Fyn.

Byg Garanti

Vi er naturligvis omfattet af Byg Garanti

Som medlem af  Byg Garanti er alle opgaver vi udfører for dig, dækket for helt op til 100.000 kr. inkl. moms

Vi samler kun på tilfredse kunder

“Fantastisk udførelse”

"1000 tak for det flotte stykke arbejde I har lavet... Nu kan vi trygt gå den danske sommer i møde lige meget, hvordan den bliver...Vi er rigtig glade for den gode løsning "

Pernille Maagaard

“Finish helt i top”

"Altid god service. Dygtige og kompetente ansatte. "

Emil G. Jensen

“Boligforeningen spare nu hvert år på varmeregningen”

"Flot og professionelt. Vores beboer kan nu nyde de kolde aftner, i deres varme lejligheder - og spare penge samtidig"

Knud Kristoffersen

"Følte os godt informeret fra start til slut"

"Vi fik totalrenoveret vores hus, og Anders sørgede for det hele bare kørte på skinner som lovet og aftalt. Ikke sidste gang vi bruger dem til byggeprojekter"

Anne & Henrik Bloom

Vores telefontider

MANDAG – TORSDAG
07:00 – 16:00

FREDAG
07:00 – 14:00

LØRDAG - SØNDAG
Holder vi lukket

Vores adresse

Gl. byvej 30
Årslev, Fyn

Vi er her for at hjælpe

Unaset om dit projekt er i denlille ende, eller store, så tager vi garne en uforpligtende snak, på telefonen

eller send os en besked

- vi glæder os til at høre fra dig